tirsdag den 11. august 2009

Maja Lucas foredrag/oplæsning


Kl. 17. i går mandag var der foredrag og oplæsning ved Maja Lucas på Paarup aftenskole, arrangeret af kurset Odense Forfatterskole.

Bortset fra at det var vanskeligt at finde ud af hvor det nøjagtigt foregik henne - der var ikke sat en eneste seddel op, og huset var lidt af en labyrint - så var det et glimrende arrangement.

En lille snes tilhørere sad og svedte tran i den fugtige varme, uden at det gik ud over deres engagement og koncentration. Maja Lucas fortalte medrivende om skriveprocessen, med en blanding af egne erfaringer og mere generelle reflektioner. Og så læste hun nogle stykker fra den næste bog, der lød spændende og rørende. Ved afslutningen af spørgerunden bad én af publikummerne om Maja ikke ville læse det sidste igen fordi det var så godt. Maja læste dog ikke nøjagtigt det samme, men valgte at læse videre i teksten ...

Husk at der er to forfatterforedrag tilbage. Alle er velkomne. Gratis entré.

Mandag 17. august, kl. 17: Pablo Llambias
Mandag 24. august, Kl. 17: Neal Ashley Conrad


Det foregår i Paarup aftenskoles sal på Pakhusgården 18 (Rugårdsvej 101), 5000 Odense C. Arrangementerne har tilknytning til kurset Odense Forfatterskole (se http://daysofartandlove.dk/) og er støttet af Forfattercentrum (Kunstrådet).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar